Terras & Winkel

winkel
keuken
Schermafbeelding 2023-07-23 123532
previous arrow
next arrow


Het terras

Welkom op ons idyllische boerderijterras! Geniet van de rust en frisse lucht terwijl je smult van heerlijke gerechten met lokale ingrediënten. Veel ingrediënten komen van onze eigen boerderij en de lekkernijen worden vaak door onze cliënten gemaakt. Zij zullen blij zijn met uw positieve reacties. Lunch met vrienden of geniet van een kopje koffie. Ons terras biedt voor elk wat wils. Ontsnap aan de drukte en geniet van de eenvoudige geneugten van het platteland. Warme gastvrijheid en een onvergetelijke ervaring wachten op je. Kom langs en koester het moment op ons boerderijterras.

De winkel

Welkom in onze boerderijwinkel, waar versheid en kwaliteit samenkomen! Stap binnen en laat je betoveren door een overvloed aan heerlijke producten, rechtstreeks van onze boerderij naar jouw winkelmandje.

In onze boerderijwinkel vind je een uitgebreid assortiment aan verse groenten, sappig fruit, ambachtelijke zuivelproducten en nog veel meer. Alles is met zorg geteeld en geproduceerd op onze eigen boerderij, waar we streven naar duurzaamheid en natuurlijke teeltmethoden.

Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuzes. Ze delen graag hun kennis over de producten en geven je tips en receptideeën om het meeste uit je boodschappen te halen.

Hieronder een kleine opsomming van de artikelen die in onze boerderijwinkel verkrijgbaar zijn:

JamVleespakketten van eigen slachtDiverse stamppotten
EierenDiverse soepen Vers fruit
Dagverse vlaaien Groenten direct uit eigen grond 
   

Naast de verse producten bieden wij ook huisgemaakte lekkernijen, zoals jams, vlaaien, stamppotten, ijs en nog veel meer. Proef de authentieke smaken van het platteland en breng de ambachtelijke tradities weer tot leven in je eigen keuken.

Kom naar onze boerderijwinkel en ontdek een wereld van smaak en versheid. Hier vind je de beste ingrediënten voor een gezonde en heerlijke maaltijd, rechtstreeks van de boerderij naar jouw tafel.