Zorgboerderij A Gen Ling

ezel 12×4
tekening kippen 12×4
winterlandschap12x4
tekening koe 400 hoog
Tekst slider zorgboerderij

Zorgboerderij A Gen Ling is een van de onderdelen van de Roebroekhoeve en heeft als doelstelling mensen met een zorg- of hulpvraag een plezierige dag te geven.

De zorgboerderij biedt dagbesteding aan verschillende doelgroepen. De boerderij is geheel rolstoel toegangkelijk. Door de grote variatie van werkzaamheden is er voor elke cliënt wel iets te vinden wat hij of zij leuk vindt.

De mogelijke activiteiten zijn onderverdeeld in twee groepen. Zo hebben wij een ruim aanbod aan buiten activiteiten, maar ook binnen is er genoeg te doen.

Op de boerderij is er voor voor iedereen genoeg te doen. Cliënten kunnen de boer helpen met de verzorging van het kleinvee zoals de konijnen, cavia’s en kippen. Ook het grotere vee zoals de geiten, schapen, de pony en de ezel is blij met de liefdevolle verzorging en knuffels door de cliënten.

Niet alleen buiten maar ook binnen is er van alles te beleven. Zo is er de mogelijkheid om in de keuken te bakken. De producten die wij in de moestuin verbouwen worden bij ons verwerkt als streekproducten. Ook kun je bij ons op het terras en in de winkel helpen. Daarnaast is het altijd fijn om met elkaar de mooiste creaties te knutselen. Zie onze schilderwerkjes hierboven.

Focus op doen wat je kunt in plaats van wat je niet kunt!